Selaa yksittäisiä kuvia kategorioittain / aiheittain:

 
Rojaltivapaat yksittäiset kuvat : Kategorioittain & aiheittain : Communication : Internet kommunikaatio

Hakuvinkkejä

Jotta etsimäsi kuva vastaisi mahdollisimman hyvin hakusanojasi, olemme kooneet muutamia yleisimmistä ongelmista kuvahaku tilanteessa.

Yeisimmät ongelmat

1. Suodattimet. - Poista käyttämäsi suodattimet.
2. Kirjoitusvirheet - Varmista sanan oikeinkirjoitus englanniksi, sekä mahdolliset näppäinvirheet
3. Tuotemerkit - Älä etsi tuotemerkkien nimillä, vaan käytä yleistermejä.

Hakumenetelmät

Yksittäiset kuvat, etsitään hakusanalla tai kuvan numerolla.

CD:t, CD:itä voidaan hakea CD:n nimellä, hakusanalla tai CD:n numerolla.
Huomaa, että jos haet ainoastaan CD:tä olet valinnut pelkästään kohdan "CD:t"

Edistyneet hakumenetelmät

Voit käyttää seuraavia edistyneempiä hakutoimintoja seuraavasti

AND-operaattorillalöydät kuvia, joissa on molemmat haetut sanat. Esimerkiksi haulla woman AND business saat tulokseksi kuvia, joiden avainsanoissa esiintyvät sekä nainen että liiketoiminta.

OR-operaattorillalöydät kuvia, joissa on jompikumpi haetuista sanoista. Esimerkiksi haulla happy OR sad saat tulokseksi kuvia, joiden avainsanoissa esiintyy joko ilo tai suru.

NOT-operaattorilla löydät kuvia, joissa ei ole kyseistä sanaa. Esimerkiksi haulla woman NOT child saat tulokseksi kuvia, joiden avainsanoissa on nainen, mutta ei lapsi. Voit käyttää NOT-sanan tilalla myös merkkiä (-), jolloin lopputulos on sama.

* (jokeri) Merkkiä käyttämällä voit tehdä hakuja vajailla sanoilla. Esimerkiksi haulla "busi" saat tulokseksi kuvia, joiden avainsanoja voivat olla esim. business, businesses, business woman, business man, jne. Haussa täytyy olla vähintään kolme kirjainta: esimerkiksi "bu" ei riitä.

.... Osittaista hakua käyttämällä voit hakea osittaisia sanoja. Esimerkiksi haulla ”3...RKT” saat tulokseksi kuvia, joiden alussa on 3 ja lopussa RKT, esimerkiksi 343001RKT.JPG, 343138RKT.JPG, 343086RKT.JPG jne.

Voit yhdistää mitä tahansa näistä edistyneistä hakutoiminnoista.Esimerkiksi haulla wom* NOT chil* saat tulokseksi kuvia, joiden avainsanoja ovat naisia, naiset, naisellinen jne., mutta ei lapsi, lapset jne.

Suodattimet

Suodattimet, klikatessasi "suodattimet/historia" kohtaa, pääset valitsemaan erilaisista hakusuodattimista. Voit hakea kuvaa muodon, hinnan, koon, värin ja myyntitavan perusteella. Voit myös valita hakuhistoriasi mukaisesti jo haetut kuvat ja käyttää sitten suodattimia.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jos törmäät toistuvasti ongelmiin suorittaessasi hakuja, kokeile seuraavia vinkkejä:

1. Kuvat kategorioittain
2. Kuvien sivukartasto
3. Kuvien ohje

Tai ota meihin yhteyttä klikkaamalla.

sivu
sivuista Siirrä kuvat tähän

|Tilapäinen valopöy... : (0)