0
Mitä ovat rojaltivapaat kuvat?

Rojaltivapaus merkitsee nopeata, tehokasta ja mutkatonta tapaa ostaa kuvan käyttöoikeus.

Rojaltivapaus on yksinkertainen kuvien lisensointimuoto. Yksittäisistä kuvista veloitetaan valitsemasi kuvakoon mukaan. CD:t sisältävät useampia kuvia, muutamista moniin tuhansiin. CD:illä on yleensä samoista kuvista useampia resoluutioita, mikä lisää käytön joustavuutta.

Kun olet ostanut kuvan tai CD:n, voit ladata sen ja käyttää kuvan tuottajan määrittelemien ehtojen mukaisesti. Tämä merkitsee yleensä sitä, että voit käyttää kuvia niin monta kertaa kuin haluat, kunhan noudatat tuottajan käyttöoikeussopimusta.

Kaikki Mattonin tarjoamat kuvat ovat rojaltivapaita ja niiden ostaminen meiltä on helppoa.

Yhteenveto rojaltivapaista kuvista

Maksat kerran
Maksat kuvasta tai CD:stä/DVD:stä vain kerran ja voit käyttää kuvia useampiin projekteihin rajoittamattoman ajan.

Maksat siitä mitä tarvitset
Hinta perustuu ainoastaan tarvitsemasi kuvan kokoon, ei sen käyttötarkoitukseen. Sinun ei tarvitse maksaa rojalteja jokaisesta käyttökerrasta tai painomäärien mukaan, jne.

Ostetun kuvan muokkaus
Tuotetta voidaan muokata. Sitä ei voi kuitenkaan yhdistää sellaiseen uuteen kuvaan, jolle voidaan hankkia uusi tekijänoikeus. Sitä ei voi myöskään myydä tai lisensoida edelleen toisille.

Käyttö
Tuotetta voidaan käyttää mainonta- ja myynninedistysmateriaalissa, pakkauksissa, verkkosivuilla (joitain rajoituksia voi olla), lähetyksissä, julkaisuissa, tuotteissa, henkilökohtaisissa ei-kaupallisissa materiaaleissa, jne. (Pornograafinen, herjaava, kunniaa loukkaava tai muulla tavoin lainvastainen tuotteiden käyttö on tietenkin kiellettyä. Tarkempia tietoja on saatavana kunkin tuottajan loppukäyttäjien käyttöoikeussopimuksista, jotka löytyvät tämän sivuston käyttöoikeussivuilta).

Ei yksinoikeutta
Kuvan käyttöön ei voi saada yksinoikeutta.

10 käyttäjää
Kuvaa saa käyttää korkeintaan 10* käyttäjää, joiden on oltava saman yrityksen palveluksessa. Jos haluat mahdollisuuden suurempaan käyttäjämäärään, ota yhteyttä Mattoniin.

Huom: Tämä on vain yhteenveto. Tarkempia tietoja on kunkin tuottajan loppukäyttäjien käyttöoikeussopimuksessa sivustomme Käyttöoikeussivulla on this web-site)

*käyttäjien määrä ja sallitut käyttötarkoitukset voivat vaihdella hieman eri tuottajien välillä. Tarkempia tietoja on saatavana tuottajan käyttöoikeussopimuksesta.